Rabu, 20 Juni 2018

Voedingsmiddelen die het verschijnen van acne veroorzaken en die vermeden moeten worden

http://smartdetoxsynergybandung.com/nutrisi/nutriburst/

Voedingsmiddelen die het verschijnen van acne veroorzaken en die vermeden moeten worden

 

Acne geneest niet, maar er zijn verschillende behandelingsproducten geprobeerd en mist u nooit de gezichtsreiniging? Het kan het probleem in uw dieet zijn. Ja, acne verschijnt niet alleen omdat de huid vies is of niet goed onderhouden. Dieet heeft ook invloed op huidaandoeningen. Er zijn verschillende soorten voedsel die acne kunnen activeren of verergeren. De resultaten van een studie gepubliceerd in het Journal of the American Academy of Dermatology, zoals gerapporteerd door de Daily Mail, laten zien dat mensen met matige en ernstige acne-aandoeningen de gewoonte hebben om veel producten te eten die melk, suikerhoudend voedsel en melkchocolade bevatten. Wat is de relatie van al deze voedingsmiddelen met acne huid? Suiker, chocolade, snoep, tarwemeel, witte rijst of noedels zijn een andere vorm van eenvoudige koolhydraten die het lichaam snel in glucose omzetten. Dit type voedsel behoort tot een groep met een hoge glycemische index, wat betekent dat het snel de bloedsuikerspiegel verhoogt zodra het in het lichaam komt.

 

Eenvoudige koolhydraten met een hoge glycemische index, geven energie snel af in het lichaam en uiteindelijk steeg de bloedsuikerspiegel dramatisch, maar nam snel ook af om het lichaam sneller slap te maken. Van eenvoudige koolhydraten wordt ook vaak aangeduid dat witte koolhydraten wetenschappelijk is bewezen dat het het risico op obesitas, diabetes en vroegtijdige veroudering verhoogt als het teveel wordt geconsumeerd.

 

Het maakt acne ook erger door de huidrespons op androgenen te verhogen. Androgenen zijn steroïdhormonen die mannelijke eigenschappen bij mensen stimuleren of vormen. Een androgeenvorm is testosteron. Wanneer het teveel aan hormoon testosteron, olieproductie in de huid kan veroorzaken en uiteindelijk de poriën verstoppen die acne veroorzaken. Naast voedingsmiddelen met eenvoudige hoge koolhydraten is melk ook de belangrijkste 'verdachte' oorzaak van acne. Zuivelproducten kunnen acne verergeren, omdat tijdens het productieproces runderen over het algemeen worden ingespoten met hormonen om meer melk te produceren.

 

Restanten van de hormonen die achterblijven in de zuivelproducten die acne kunnen veroorzaken en doen toenemen of niet verbeteren. Diegenen die gevoelig zijn voor melk, melk drinken of andere zuivelproducten consumeren, kunnen ook de groei van acne op de huid stimuleren. Dus voor degenen onder u die een voorgeschiedenis hebben van suiker- en melkgevoelens, moet consumptie vermijden of verminderen. Als alternatief kan de consumptie van alternatieve voedingsmiddelen met dezelfde voedingsstoffen en smaken, maar niet potentieel leiden tot acne. Als vervanging voor koemelk kunt u plantaardige melk proberen die is afgeleid van soja of amandel. Koemelk drinken is niet absoluut verboden, beperk slechts het gebruik van slechts één drankje per dag. Om te voldoen aan de wens om zoet voedsel te eten, zal donkere chocolade met een cacaogehalte van 50-70% beter zijn dan melkchocolade. (hst / hst)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar